PUROSZNÉ NAGY MAGDOLNA

perinatális szaktanácsadó,
szülésfelkészítő, dúla,
relaxációs terapeuta

Puroszné Nagy Magdolna vagyok, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja. Szegeden élek a családommal. Sok éven át olasz-német szakos tanárként dolgoztam egy gimnáziumban, 2007-ben kanyarodott az életem a szülés és az akörüli időszak felé: egy dúlaképzés elvégzése után elkezdtem édesanyákat kísérni, lelki-érzelmi támaszt nyújtva a várandósság, szülés és a gyermekágyas időszak alatt, majd kismama masszázst tanultam és egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy ez irányban tanuljak tovább. 

2014-ben szülésfelkészítő oktató képzést végeztem, amely az élettani, normális szülésre és hangsúlyosan a lelki-mentális felkészülésre fókuszál, azóta rendszeresen tartok kiscsoportos szülésfelkészítő tréningeket és nem első babájukat váró kismamáknak szülésre hangoló csoportokat.

2016-ban fejeztem be az ELTE PPK perinatális szaktanácsadó szakát, melynek révén segítő beszélgetéseket tartok minden szülést-születést érintő témában: a fogantatásra való készüléstől a várandósságon, a szülésen és a gyermekágyas időszakon át egészen a kisgyermekes anyaság létig. A leggyakoribb témák, amelyekkel megkeresnek: szülésélmény feldolgozása, veszteségélmény, termékenységi nehezítettség, várandósság alatti félelmek. 

2019-ben végeztem el a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület autogén tréning vezetői és várandós relaxációs képzéseit. Várandós relaxációs csoportokkal, felnőtt autogén tréning csoportokkal és ezek egyéni változataival is dolgozom.

2019. márciusától az Aranykapu Műhely létrehozásával régi álmom valósult meg, saját helyen remek szakemberekkel segítjük a perinatális témákban hozzánk fordulókat.

PUROSZNÉ NAGY MAGDOLNA

perinatális szaktanácsadó,
szülésfelkészítő, dúla,
relaxációs terapeuta

Elérhetőségeim:

36-30-493-9688 

pnmagdi@gmail.com

To top