Vilmányiné Majó Tilda

perinatális szaktanácsadó, védőnő

Perinatális szaktánacsadó, védőnő, két gyermekes édesanya, feleség vagyok. Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert a hivatásom a szenvedélyem is. Gyermekkorom óta különös kötelék és kapcsolat fűz a várandósokhoz, az újszülöttekhez, a csecsemőkhöz, és a kisgyermekekhez.

Az EgyüttLét az az érzés, ami minden esetben motivál, erősít, megtart minket = Együtt Lenni valakivel bármilyen életszakaszban, élethelyzetben,

Ebben szeretném támogatni a hozzám fordulókat, hogy megtalálják, hogyan jó Nekik Együtt Lenni, megfogalmazni saját igényeiket, megtalálni saját megoldásaikat, amiben biztonságban érzik magukat.

Támogatási formák, ahol találkozhatunk:

  • EgyüttLétre hangolódva– várandóság alatti tanácsadás kiscsoportos formában
  • Szülésélmény feldolgozás – kiscsoportos és egyéni formákban
  • Egyéni szoptatás-támogatás
  • Gyermekágyas támogatás – otthoni és együtt gondozási formákban
  • Szoptatásélmény feldolgozás csoportos és egyéni formában
  • Anya-baba-apa egység támogatása – családra szabott támogatás

Hálás vagyok, mert van egy csodás családom és mert az életem és a munkám során csodás emberekkel, szakemberekkel, kollégákkal, hallgatókkal, tanárokkal, családokkal, szülőkkel, nagyszülőkkel és gyermekekkel találkoztam, akik mind hozzátettek ahhoz aki lettem, vagyok.

Szeretettel várok mindenkit! Minden kérdés, érzés fontos és helye van! Beszéljünk róla együtt!

Egy pár szót magamról…

1993-ban végeztem védőnőként az akkori SZOTE-n, azóta az egészségügyben töltöm szakmai életem. 2018-ban elvégeztem az ELTE PPK perinatális szaktanácsadói képzését,a SASOK (Szuggesztiók Alkalmazása a Szomatikus Orvoslásban Képzés) továbbképzést, számos szoptatást, anyatejes táplálást támogató tanfolyamon, továbbképzéseken vettem részt, valamint Várandós Estéket tartottam Szegeden Puroszné Magdi felkérésére.

Munkám során tapasztalatot szereztem körzeti védőnőként, fogászati asszisztensként, szakápolóként újszülött osztályon, -általános sebészeti és idegsebészeti osztályokon, tanítottam az Egyetemen védőnő szakos hallgatókat, dolgoztam külföldön kisgyerekekkel és az idősebb korosztállyal egyaránt. 12 évig támogattam az anyukákat és babájukat az SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Újszülött Osztályán intézeti védőnőként. 2022 júliusa óta egyéni vállalkozóként folytatom az eddig is végzett munkám.

Közel 30 éve dolgozom az egészségügyben és amit megtanultam magamról az az, hogy bárhol is voltam, mindig visszataláltam a SzüléSzületés csodájához, az újszülöttekhez, a szoptatás, anyatejes tápllálás világához. Szerencsés vagyok, mert olyan világba kapok betekintést és lehetek annak részese ha csak egy rövid időre is, ami keveseknek adatik meg szakemberként. Az egyik legcsodálatosabb szakma az enyém, a miénk.

Vilmányiné Majó Tilda

perinatális szaktanácsadó, védőnő

Elérhetőségeim:

+36 30 367 99 59

v.m.tilda@gmail.com

To top